Український голкіпер Лунін прибув з

Український голкіпер Лунін прибув з "Реалом" на матч за Суперкубок УЄФА

Укрінформ
Український голкіпер мадридського футбольного клубу "Реал" Андрій Лунін прибув на найбільш статусний матч у своїй кар’єрі в Англії.

Літак з гравцями "Реала", серед яких був і Андрій Лунін, прибув до Талліна ввечері 13 серпня, де вже завтра відбудеться матч за Суперкубок УЄФА проти "Атлетико". Про це повідомляє Sport Arena

Зазначимо, що 19-річний український голкіпер потрапив до складу делегації "Реала" на Суперкубок поряд з ще чотирма воротарями мадридської команди. У заявку на матч з них потраплять лише троє. Ймовірно, за статус номера один у "Реалі" конкуруватимуть зіркові голкіпери Кейлор Навас і Тібо Куртуа, який днями перейшов із "Челсі". А Лунін і Кіко Касілья претендують на місце третього воротаря.

Читайте також: Лунін виграв з «Реалом» перший трофей

Як повідомляв Укрінформ, український воротар Андрій Лунін виграв у складі "Реала" свій перший трофей – Кубок Сантьяго Бернабеу. В матчі за трофей "Реал" обіграв "Мілан" з рахунком 3:1. У цьому поєдинку Лунін вийшов на заміну на 78-й хвилині (за рахунку 2:1) і відіграв без пропущених м’ячів.

Фото: twitter.com/realmadrid

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-