Наставник

Наставник "Славії": Ми беремо Делі та Сікору до Києва

Укрінформ
Головний тренер празького футбольного клубу "Славія" Їндржих Трпішовскі прокоментував ситуацію з гравцями, які пропустили тренування команди до матчу проти київського "Динамо". 

Їндржих Трпішовскі, зокрема, зазначив, що шанси Симона Делі і Яна Сікори зіграти проти "Динамо" складають 50 на 50.

"Щодо готовності Симона Делі і Яна Сікори. Складно сказати. У них є шанси зіграти, ми беремо їх з собою до Києва. Що стосується Симона, у нього та ж проблема, що і була раніше. Подивимося, як він себе почуватиме після сьогоднішнього тренування. Їхні шанси зіграти - десь 50 на 50", - цитує Трпішовскі Sport Arena

Також наставник "Славії" поділився очікуваннями від майбутнього протистояння "Славії" та "Динамо" в рамках матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться 14 серпня на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві

"Гра "Динамо" на домашньому полі буде відрізнятися від того, що вони показали у нас. Удома вони сильні, вони грають через володіння м'ячем. Якщо ми дозволимо їм показати свій футбол - це буде самогубство. Ми повинні бути активні. Результат першої зустрічі говорить про те, що все можливо. Якби поєдинок в Празі закінчився з рахунком 0:0, майбутній поєдинок був би обережнішим. Якщо нам вдасться забити, це швидко змінить ситуацію і у нас з'являться шанси", - сказав Трпішовскі.

Читайте також: «Славія» втратила перед матчем з «Динамо» двох провідних гравців

Як повідомляв Укрінформ, у першому матчі в Празі "Славія" і "Динамо" розписали результативну нічию з рахунком 1:1. Поєдинок у відповідь відбудеться у вівторок, 14 серпня, і розпочнеться на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві о 19.30. Захисник Сімон Делі і півзахисник Ян Сікора вийшли в старті на перший поєдинок проти киян, але через травми пропустили останні тренування своєї команди. 

Фото: slavia.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-