Питання трансляції Суперкубка УЄФА в Україні залишається невирішеним

Питання трансляції Суперкубка УЄФА в Україні залишається невирішеним

Укрінформ
Питання трансляції Суперкубка УЄФА, а також плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів в Україні залишається невирішеним.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) поки не уклав контракт на нові сезони єврокубків з жодною з українських телекомпаній. Про це повідомляє Sport Arena

Суперкубок УЄФА, де зіграють мадридський футбольний клуб "Реал" та іспанський "Атлетико", відбудеться вже в середу, 15 серпня, але поки невідомо, чи покажуть його в Україні.

Про укладення контракту з УЄФА на показ Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Суперкубка сезонів 2018/19, 2019/20 і 2020/21 поки не повідомляла жодна українська телекомпанія.

Можливість трансляції матчу передбачив телеканал "Футбол 1", проте нечіткість в телепрограмі говорить про те, що питання залишається невирішеним:

Вже наступного тижня пройдуть матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, куди може пробитися київське "Динамо", якщо здолає празьку "Славію". Плей-офф входить до пакету разом з основною фазою Ліги чемпіонів, тому показати його можливо, якщо укладено договір з УЄФА про трансляцію всього турніру. УЄФА мав оголосити транслятора в Україні трьох наступних сезонів ЛЧ, ЛЄ і Суперкубка ще в березні 2018 року, але досі цього не зробив.

Читайте також: Динамо - Славія: букмекери дали прогноз на гру Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, що контракт на трансляцію єврокубків у "Медіа Групі Україна" (телеканали "Україна", "Футбол 1/2") закінчився після київського фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Фото: ua-football

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-