Лідер світового тенісу Надаль вперше за 5 років виграв хардовий Мастерс

Лідер світового тенісу Надаль вперше за 5 років виграв хардовий Мастерс

Відео
Укрінформ
32-річний лідер світового рейтингу іспанський тенісист Рафаель Надаль виборов свій перший титул на хардових Мастерсах за п'ять останніх років.

У фіналі турніру ATP Rogers Cup серії Masters 1000 із призовим фондом 4 млн 662 тис. 300 доларів у Торонто Рафаель Надаль переміг Стефаноса Циципаса з Греції з рахунком 6:2, 7:6 (4). Про це повідомляє БТУ.

Для іспанського тенісиста цей титул став 33-м на Мастерсах і 80-м у кар'єрі (50 з виграних іспанцем турнірів припадають на змагання серії АТР 1000 або Grand Slam).

Фінальне протистояння тривало 1 годину і 43 хвилини. У першому сеті Надаль не дав Циципасу заробити жодного брейкпоінта, а сам виконав два брейки. У другій партії іспанець зі старту вирвався вперед, проте не зумів подати на титул в десятому геймі. Зрівнявши рахунок, грек зумів нав'язати боротьбу і на наступній подачі Надаля і навіть дібрався до сетбола. Але іспанець відстояв подачу, після чого на тайбрейку відповів супернику двома міні-брейками проти його одного.

Відео кращих моментів:

Востаннє Надаль перемагав на харді турніру АТР 1000 ще в 2013 році в Цинциннаті. 

Рафаель Надаль за тиждень змагань був сильніше Бенуа Пера, Стена Ваврінки, Марина Чиліча і Карена Хачанова. Іспанець поповнив список гравців, в колекції яких є 80 або більше титулів (Джиммі Коннорс - 109, Роджер Федерер - 98, Іван Лендл - 94).

Читайте також: Теніс: Рафаель Надаль отримав оригінальний подарунок від влади Парижа

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Надаль став чемпіоном в Монте-Карло, Римі, на Ролан Гаррос і турнірі в Барселоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-