Легка атлетика: Марина Бех виборола срібну медаль на чемпіонаті Європи

Легка атлетика: Марина Бех виборола срібну медаль на чемпіонаті Європи

Фото
Укрінформ
Українка посіла друге місце в стрибках у довжину.

У Берліні триває чемпіонат Європи з легкої атлетики. Українка Марина Бех посіла друге місце у стрибках в довжину, виборов «срібло». Про це повідомляє Укрінформ.

Марина Бех вже в першій спробі стрибнула на 6.60 м і вийшла в лідери. Згодом українку обійшла німкеня Малайка Міхамбо, яка показала 6.75 м. А потім кращий результат показали британки Шара Проктор (6.69) і Язмін Сойєрс (6.66).

В п’ятій спробі Бех показала свій кращий результат в сезоні (6.67) і повернулась на третє місце. В останній спробі українка стрибнула ще далі (6.73) і піднялась на друге місце. У підсумку, Марина Бех – срібний призер чемпіонату Європи! А чемпіонкою стала Міхамбо.

Читайте також: Легка атлетика: Наталія Прищепа – чемпіонка Європи

Нагадаємо, раніше Україна виборола шість медалей на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Берліні. «Золото» на дистанції спортивної ходьби на 50 км виграв Мар’ян Закальницький. Аліна Цвілій стала срібним призером на дистанції спортивної ходьби на 50 км. Сергій Никифоров виборов бронзову медаль у стрибках у довжину. Анна Рижикова взяла «срібло» в бігу на 400 м з бар’єрами. Українка Наталія Прищепа стала чемпіонкою в бігу на 800 метрів. Інша українка Ольга Ляхова виборола на 800 м «бронзу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-