Баскетбол: збірна України вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи U-18

Баскетбол: збірна України вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи U-18

Відео
Укрінформ
Жіноча збірна України U-18 перемогла команду Люксембурга в заключному матчі групового етапу чемпіонату Європи з баскетболу.

Баскетбольний поєдинок Люксембург – Україна групи D Дивізіону В розпочався 8 серпня у Фюрстенфельді о 19.00 і закінчився з рахунком 52:61 (11:17, 4:14, 20:15, 17:15). Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Усвідомлюючи важливість результату українки одразу відповідально взялися за справу. Рахунок в стартовій атаці відкрила Волошина. Згодом триочкові Попової та Рабчук довели стартову перевагу української команди до восьми очок. Вдалий початок надихнув баскетболісток та зміцнив впевненість у власних силах. Після першої чверті Україна випереджала Люксембург на 6 очок. У другій чверті українки продовжили домінувати на майданчику і до великої перерви забезпечили собі цілком комфортні 16 очок різниці. 

Третя чверть розпочалася з ривка 9:2. Після влучного триочкового від Люксембурга наш тренерський штаб взяв тайм-аут. Жорстка боротьба та інтрига зберігалися до останнього. Під суттєвим тиском українські спортсменки все ж довели поєдинок до перемоги, яка вивела їх у чвертьфінал чемпіонату Європи U-18.

Читайте також: Баскетбол: сьогодні українки поборються за вихід до 1/4 фіналу ЧЄ U-18

Відео поєдинку Люксембург – Україна:

На цій стадії збірна України зіграє проти першої команди групи С – Туреччини або Данії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-