Юрій Береза: Переговори щодо Супряги ведуться з трьома клубами

Юрій Береза: Переговори щодо Супряги ведуться з трьома клубами

Укрінформ
Почесний президент клубу Першої ліги "Дніпро-1" Юрій Береза прокоментував інформацію навколо можливого трансферу форварда Владислава Супряги в київське "Динамо".

Юрій Береза, зокрема, зазначив, що переговори ведуться з трьома клубами, називати які наразі було б некоректно.

"Дійсно, переговори ведуться. "Динамо"? Предметний інтерес проявляють три клуби, називати які, думаю, буде некоректно. Для нас головне, щоб в результаті цих переговорів збіглися три умови: було отримано згоду самого гравця, дотримувалися інтереси нашого клубу, і, звичайно, щоб умови трансферу влаштували клуб, який бажає бачити Владислава Супрягу у себе. Особисто я дуже хочу, щоб після можливого переходу в інший клуб, Владислав ріс як гравець, щоб він знаходився в полі зору тренерів збірної команди України.

Раніше в інтернеті я озвучував фінансові умови продажу Супряги. Але це вирішуватиметься конфіденційно, з клубом, з яким наші інтереси співпадуть", - сказав Береза в коментарі FootBoom.

Читайте також: Президент "Дніпра-1" спростував чутки про продаж футболіста Супряги

Нагадаємо, раніше Юрій Береза заявив, що форвард "Дніпра-1" і збірної України U-19 Владислав Супряга не продавався і не продається, а "його ціна не нижча за ціну реалмадридівського Луніна - не 3, 6 або 10 мільйонів євро, а 15 мільйонів євро".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-