Наставник

Наставник "Олександрії": "Десні" у другому таймі нічого не вдалося зробити

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Олександр Шаран поділився враженнями від перемоги команди в матчі 3 туру УПЛ проти чернігівської "Десни".

Олександр Шаран у післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що задоволений своїм колективом, а головне завдання на сезон – потрапити до першої шістки.

"Ми перемогли дуже хорошу команду. Команду технічну, команду, в якій відчувається рука тренера Олександра Рябоконя, тому для нас це дуже важлива перемога. Дуже важкий виїзд, і я дуже вдячний нашим хлопцям за цю перемогу. Ми свідомо віддали ініціативу, ми знали, як діє "Десна", яка дуже швидко переходить від захисту до атаки. Безумовно, нам потрібен був простір за спиною у захисників "Десни". Перший гол, який ми забили, додав нам впевненості, але є претензії по першому тайму, тому що ми трішки неправильно грали. Але в перерві внесли корективи і в принципі "Десні" у другому таймі нічого не вдалося зробити.

Автор голу Євген Банада в кінці першого тайму отримав ушкодження. Я зараз не можу сказати, наскільки серйозна ця травма. Найближчим часом лікарі мене поінформують.

Відео першого голу:

Але це лише три тури, весь чемпіонат ще попереду. У нас насправді хороший колектив і з цим колективом ми досягаємо успіху. За рахунок колективних дій, правильної підготовки до кожного матчу, згуртованості ми й досягаємо успіху. Наше головне завдання на сезон – попасти до першої шістки, я про це вже неодноразово заявляв", - цитує Шарана прес-служба ФК "Олександрія".

Читайте також: Футбольна Прем'єр-ліга: "Десна" програла "Олександрії", "Арсенал" - "Маріуполю"

Нагадаємо, 5 серпня "Олександрія" здобула перемогу в матчі 3 туру УПЛ над чернігівським футбольним клубом "Десна" з рахунком 2:0 і вперше у своїй історії  на старті чемпіонату зробила переможну серію з трьох матчів і піднялася на вершину футбольного Олімпу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-