Андрій Бацула: Вважаю бельгійський футбол дуже цікавим та інтригуючим

Андрій Бацула: Вважаю бельгійський футбол дуже цікавим та інтригуючим

Укрінформ
Новоспечений гравець бельгійського футбольного клубу "Кортрейк" українець Андрій Бацула прокоментував свій перехід до клубу.

Екс-захисник "Олександрії" Андрій Бацула, зокрема, зазначив, що міг перейти до "Кортрейка" ще взимку,  але з якихось причин клуби між собою не домовилися.

"Я ще взимку міг перейти до "Кортрейка", але з якихось причин клуби між собою не домовилися. В кінці минулого сезону від бельгійців знову був до мене інтерес, але все склалося тільки зараз. Думаю, кожен футболіст хоче спробувати свої сили в хорошому європейському чемпіонаті. Я не виняток, і вважаю бельгійську першість дуже цікавою та інтригуючою. Це моє перше таке запрошення, тому дуже хочеться себе проявити, а якщо вийде, то вийти на ще більш високий рівень.

За цією командою я стежив останні півроку, з того часу, як в ній почали мною цікавитися. Знаю, що там виступали Андрій Тотовицький, Євген Макаренко, Філіп Будковський. Спробую з кимось із хлопців зв'язатися, отримати первинну консультацію. Англійську я знаю на нормальному рівні. Думаю, мені знадобиться пара-трійка тижнів, щоб в цьому питанні відчувати себе комфортно. До того ж є і перекладач", - сказав Бацула в інтерв’ю zbirna.com вчора, коли вирушав до Бельгії.  

Читайте також: Андрій Бацула перейшов з "Олександрії" до бельгійського "Кортрейка"

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 2 серпня, 26-річний гравець футбольного клубу "Олександрія" Андрій Бацула офіційно перейшов до бельгійського футбольного клубу "Кортрейк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-