Баскетбол: 14 вересня збірна України проведе єдину в 2018 році гру в Києві

Баскетбол: 14 вересня збірна України проведе єдину в 2018 році гру в Києві

Укрінформ
Півтора місяці залишилося до домашнього неймовірно важливого матчу збірної України з баскетболу проти збірної Іспанії в рамках другого етапу кваліфікації на чемпіонат світу-2019.

Гра відбудеться 14 вересня у столичному Палаці спорту і стане єдиною у 2018-му році, яку чоловіча національна збірна проведе у Києві. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Кілька днів тому розпочався продаж квитків на баскетбольний поєдинок Україна – Іспанія. Вже продано близько 500 перепусток на гру. Серед першої тисячі ФБУ розіграє ігрову майку збірної України з автографами гравців та ще низку заохочуючих призів.

Київський зал у 2018-му році бачив і перемоги, і поразки. Прекрасний настрій лютневої перемоги над Швецією змінився невдалим результатом гри 1 липня проти Латвії. Попри це, чоловіча збірна України з баскетболу зберігає шанси на те, щоб кваліфікуватися на чемпіонат світу-2019.

Читайте також: Баскетбол: став відомий розклад ігор збірної України у 2 раунді відбору на чемпіонат світу-2019

Важливим кроком для виходу на чемпіонат світу з баскетболу є успішний виступ у другому етапі кваліфікації, де наша збірна зіграє по два матчі з командами Іспанії, Словенії та Чорногорії. Очки здобуті на першому етапі змагань, де українці грали проти Туреччини, Латвії та Швеції, зберігаються. Зараз українська збірна має три перемоги при трьох поразках та ділить четверту сходинку турнірної таблиці з Чорногорією. 

Відзначимо, що до фінальної частини чемпіонату світу-2019 (Китай, серпень-вересень) вийдуть три кращі команди групи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-