Збірна України U-18 програла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з баскетболу

Збірна України U-18 програла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з баскетболу

Відео
Укрінформ
Чоловіча юніорська збірна України (U-18) з баскетболу зазнала поразки від Сербії в матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи.

Баскетбольний поєдинок Сербія – Україна відбувся 1 серпня в місті Лієпая (Латвія) і закінчився з рахунком 121:49 (28:19, 28:13, 32:12, 33:5). Про це повідомляє прес-служба Федераціїї футболу України.

Українскі баскетболісти розпочали зустріч ефектним триочковим Грицака. Суперники швидко відіграли відставання. Згодом Клевзуник зі штрафних знову вивів українську команду вперед. За ним також зі штрафних двічі відзначився Грицак. Рахунок балансував майже до середини стартової чверті. Цей період став чи не головним позитивом української команди. Надалі балканці міцно захопили ініціативу, додали в швидкості та впевнено пішли вперед. Відтак на кінець стартової чверті збірна України відставала вже на 9 очок. Суперники не припинили тиск і надалі. До великрї перерви вони вже мали 24 очки переваги. До заключної чверті балканці додали ще 20 очок переваги, перетворивши четверту чверть на формальність. Суперник мінімум вдвічі переважав українську команду за реалізацією та підбираннями. 

Читайте також: Українські баскетболісти вирушили на чемпіонат Європи (U-18)

Відео поєдинку:

У наступному матчі чемпіонату Європи (U-18) з баскетболу збірна України зіграє проти переможеного в парі Німеччина – Хорватія. Це вже буде перший матч класифікації за 9-16 місця. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-