Калініна не пройшла перше коло турніру WTA у США

Калініна не пройшла перше коло турніру WTA у США

Укрінформ
Українська тенісистка Ангеліна Калініна не змогла пробитися до другого кола турніру Citi Open - WTA International, який проходить у Вашингтоні (США).

Ангеліна Калініна (Україна, Q) програла в першому раунді основи турніру WTA International у Вашингтоні Ісалін Бонавентюр (Бельгія, LL) з рахунком 3:6, 3:6. Про це повідомляє БТУ.

Поєдинок тривав 72 хвилини. Калініна виконала по одному брейку в кожному сеті, а її суперниця взяла три гейми на подачі українки в першій партії і два - в другій.

Зазначимо, що спочатку українська тенісистка мала зіграти в першому колі з лідером посіву Каролін Возняцкі, але датчанка знялася зі змагань через травму. Бонавентюр у фіналі кваліфікації виграла лише один гейм у Еллі Кік.

У Вашингтоні Ангеліна Калініна успішно пройшла відбірковий етап і провела свій перший матч з 2015 року в основній сітці турніру WTA.

Читайте також: Калініна побореться за місце в 1/2 парного фіналу турніру WTA у Вашингтоні

У парній сітці змагань українка разом зі швейцаркою Беліндою Бенчич пройшла у чвертьфінал турніру Citi Open - WTA International із призовим фондом $ 250,000, де зустрінеться з дуетом Дарина Юрак (Хорватія)/Хань Сіньюнем (Китай).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-