Мирон Маркевич: У збірній України з футболу (U-19) чудовий мікроклімат

Мирон Маркевич: У збірній України з футболу (U-19) чудовий мікроклімат

Укрінформ
Голова комітету національних збірних Мирон Маркевич привітав юнацьку збірну України (U-19) з виходом до півфіналу чемпіонату Європи з футболу.

Мирон Маркевич, зокрема, зазначив, що головному тренеру юнацької збірної України з футболу Олександру Петракову вдалося створити в команді чудовий мікроклімат, який допоміг досягти такого результату.

"Хочу привітати команду, тренерський штаб та обслуговуючий персонал із виходом до півфіналу чемпіонату Європи, а також здобуттям путівки на чемпіонат світу. У наш нелегкий час такий результат багато чого вартий. Наставнику команди Олександру Петракову вдалося у своєму колективі створити чудовий мікроклімат, що, впевнений, допомогло на Євро демонструвати якісний футбол.

У цієї збірної є індивідуально сильні гравці. Хочу лише побажати хлопцям не зупинятися, адже незабаром вони можуть стати футболістами не тільки "молодіжки", а й головної команди країни", - цитує Маркевича прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Петраков: Збірна з футболу U-19 навіть перевиконала завдання на Євро-2018

Нагадаємо, на юнацькому чемпіонаті Європи з футболу збірна України (U-19) під керівництвом Олександра Петракова вийшла до півфіналу і виконала головне завдання - здобула право зіграти наступного року на чемпіонаті світу, який проходитиме в Польщі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-