Футбол: Малиновський забив у Бельгії вже 16 м'ячів, 11 з них - зі штрафних

Футбол: Малиновський забив у Бельгії вже 16 м'ячів, 11 з них - зі штрафних

Укрінформ
Півзахисник національної футбольної збірної України Руслан Малиновський продовжує забивати за бельгійський "Генк".

Загалом українець провів за клуб 86 поєдинків, в яких 16 разів відзначився голами і зробив 18 результативних пасів, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"У чемпіонаті Бельгії на рахунку 25-річного гравця 71 матч, 11 голів та 17 асистів. У Кубку країни Руслан за дев'ять ігор відзначився тричі. У Лізі Європи українець за шість зустрічей записав до свого активу два м'ячі й одну результативну передачу", - зазначається у повідомленні.

Цікаво також, що 11 зі своїх 16-ти голів за "Генк" хавбек оформив після штрафних ударів. Чотири рази Малиновський забивав із гри, а також реалізував один пенальті.

"Коли розпочну забивати зі штрафних у збірній України? У матчах Ліги націй й розпочну! Чесно кажучи, у мене в національній команді поки що не було особливих моментів для штрафних. Тільки в Ісландії, але там до воріт було 35 метрів. Як тільки з’явиться нагода пробити, обов’язково це зроблю. Прорве - я в цьому впевнений", - сказав Малиновський.

Читайте також: Малиновський забив зі штрафного в матчі "Генка" проти "Локерена"

Український хавбек переїхав до Бельгії взимку 2016 року. На той момент він належав "Шахтарю", але влітку 2017-го "Генк" викупив права на футболіста, підписавши з ним контракт на чотири роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-