Хокейний сезон в Україні стартує 14 вересня

Хокейний сезон в Україні стартує 14 вересня

Укрінформ
Українська хокейна ліга визначила дату старту сезону-2018/2019, а також формат проведення другого етапу чемпіонату - плей-офф.

Перший матч чемпіонату УХЛ сезону-2018/19 відбудеться 14 вересня у Дружківці, де зустрінуться "Донбас" та "Кременчук", чемпіон і віце-чемпіон УХЛ минулого сезону, повідомляє офіційний сайт ліги. 

"У майбутньому сезоні УХЛ, так само, як і в минулому, плей-офф розпочнеться зі стадії чвертьфіналу - ці матчі гратимуться до двох перемог. У них зустрінуться команди, що посіли 3-6-е та 4-5-е місця відповідно. У свою чергу, клуби, що посіли 1-е та 2-е місця за підсумками регулярного чемпіонату, вийдуть одразу до півфіналу. Однак, на відміну від минулого сезону, півфінальні та фінальна серії триватимуть до чотирьох перемог однієї з команд. Таким чином, максимальна кількість матчів кожної півфінальної та фінальної серії плей-офф складе 7 ігор" , - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Футбольна Прем’єр-ліга: в український чемпіонат повертається "золотий матч"

Усього в Українській хокейній лізі за перемогу боротимуться 6 клубів - "Білий Барс" (Біла Церква), МХК "Динамо" (Харків), "Дніпро", "Донбас" (Донецьк), "Кременчук" та "Крижані Вовки" (Київ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-