Чемпіонат України з футболу:

Чемпіонат України з футболу: "Динамо" вирвало перемогу у "Львова"

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" на 90+2 хвилині вирвали у суботу перемогу (1:0) у "Львова" в 2-у турі чемпіонату країни серед клубів Прем'єр-ліги.

Гол на "Арені Львів" записав на свій рахунок Назарій Русин, який лише за хвилину до того вийшов на заміну, повідомляє Укрінформ.

У стартовій грі туру "Олександрія" вдома обіграла луганську "Зорю" - 1:0. М'яч на арені "Ніка" в Олександрії на 85-й хвилині ефектним ударом головою забив Євген Банада.

Решта чотири матчі відбудуться у неділю, 29 липня. О 17.00 донецький "Олімпік" у Києві екзаменуватиме полтавську "Ворсклу" ("Футбол 1"), а "Карпати" на стадіоні "Україна" - одеський "Чорноморець" (ZIK).

О 19.30 донецький "Шахтар" прийме у Харкові київський "Арсенал" ("Футбол 1"), "Маріуполь" - чернігівську "Десну" ("Футбол 2").    

Читайте також: Футбол: Ярмоленко провів 64 хвилини у переможному матчі "Вест Гема"

Становище команд на цю годину:  "Олександрія" - 6 очок (після 2-х ігор), "Динамо" - 6 (2), "Львів" - 3 (2), "Шахтар" - 3 (1), "Зоря" - 3 (2), "Чорноморець" - 3 (1),  "Маріуполь" - 0 (1), "Олімпік" - 0 (1), "Ворскла" - 0 (1), "Арсенал" - 0 (1), "Десна" - 0 (1), "Карпати" - 0 (1).

На фото: Назарій Русин. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-