У Львові відновлять стрілецький комплекс навчально-спортивної бази Міноборони

У Львові відновлять стрілецький комплекс навчально-спортивної бази Міноборони

Укрінформ
У Мінмолодьспорту відбулась розширена нарада, присвячена відновленню  стрілецького комплексу Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Мінноборони України.

Будівля комплексу, де готувалася до змагань збірна України з кульової стрільби, дуже постраждала під час пожежі, що сталась у червні нинішнього року, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту. 

"У розширеній нараді під головуванням міністра молоді та спорту Ігоря Жданова взяли участь  заступник міністра освіти Роман Греба, голова Спортивного комітету МОН Вадим Стеценко, начальник Управління фізичної культури і спорту Міноборони Юрій Фіногенов, президент Федерації стрільби України Олег Волков та інші", - зазначили у прес-службі.

Під час наради учасники напрацювали план дій щодо реконструкції об'єкту та його підготовки до проведення Студентського чемпіонат світу з кульової й стендової стрільби, який має відбутися 2020 року. 

"Упевнений, що об'єднавши зусилля, зможемо зробити все заплановане. В результаті Україна отримає сучасний стрілецький спорткомплекс, який ефективно працюватиме на потреби армії та підготовку наших збірних команд до міжнародних змагань та Олімпійських ігор", - зазначив Жданов.

Читайте також: Мінмолодьспорту не фінансувало поїздку дзюдоїстів на ЧЄ до Росії - Жданов

Він, зокрема, пообіцяв, що Мінмолодьспорту готове допомогти із закупівлею необхідного обладнання. Міністерство освіти, в свою чергу, візьме на себе організаційні витрати, пов’язані з проведенням студентського чемпіонату світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-