Міні-футбол: 45-річний Цихмейструк допоможе збірній України на Євро-2018

Міні-футбол: 45-річний Цихмейструк допоможе збірній України на Євро-2018

Укрінформ
Головний тренер Микола Костeнко оголосив попeрeдню заявку збірної України на чемпіонат Європи 2018 року з міні-футболу.

До розширeного складу збірної, окрім 13 гравців, що представляють команди чемпіонату України з міні-футболу, увійшли 6 гравців з досвідом гри у великий футбол на рівні української Прем’єр Ліги. Про це повідомляє sport.ua

Серед них найдосвідченішим є колишній півзахисник "Ворскли", "Маріуполя" і "Зорі" 45-річний Едуард Цихмейструк.

До попeрeдньої заявки збірної України з міні-футболу увійшли 19 гравців:
Атаманенко Вадим, Балашов Юрій, Драган Олексій, Іванкевич Костянтин, Кодацький Микола, Кривошеєнко Іван, Пантелейчук Віктор, Стецюк Олександр, Хижняк Максим, Арановський Віктор, Гречка Роман, Мартинчук Віталій, Лавренчук Денис, Заєць Євген, Кицюта Анатолій, Товт Андрій, Цихмейструк Едуард, Ширай Дмитро, Шайдюк Євген.

Саме у такому складі українська збірна розпочала підготовку до домашнього чемпіонату Європи з міні-футболу. В рамках підготовки до турніру гравці тренуватимуться тричі на тиждень на майданчиках "Міста Спорту" у Києві. До фінальної заявки на  EMF EURO 2018 потраплять 15 найкращих гравців. На груповому етапі турніру українцям доведеться зіграти зі збірними Італії, Словаччини, Бельгії та Чорногорії.

Зазначимо, що до складу збірної увійшли гравці, які вже мають досвід виступу на EMF EURO - цe Роман Гречка та Денис Лавренчук.

Читайте також: Чемпіонат Європи 2018 року з міні-футболу пройде в Києві

Чемпіонат Європи з міні-футболу пройде з 12 по 18 серпня у Києві на майданчику "Міста Спорту" на Долобецькому острові (станція метро "Гідропарк"). Перший матч збірна України проведе 12 серпня о 20.00 проти збірної Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-