Тайсон Ф'юрі: Сенсація можлива – я поб’ю Вайлдера в США

Тайсон Ф'юрі: Сенсація можлива – я поб’ю Вайлдера в США

Укрінформ
Британський боксер-суперважковаговик Тайсон Ф'юрі вважає, що чемпіон WBO, WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа уникає поєдинку з чемпіоном WBC американцем Деонтеєм Вайлдером.

За словами Ф'юрі, це ганьба для Джошуа і його команди, сам він не пропустив би такої можливості й поїхав би битися з Вайлдером навіть до США.

"Такий сумний час для боксу в суперважкій вазі. У вас є так званий "чемпіон" Ентоні Джошуа, але він уникає Деонтея Вайлдера. Він не битиметься з ним за будь-яку ціну. Якщо ви не збираєтеся битися з ним за 40 млн доларів, ви ніколи не отримаєте поєдинку з "чемпіоном". Це ганьба для боксу.

Я думаю, кому-то потрібно встати, вирішити свої проблеми і не боятися ризикувати. Чи можете ви уявити, якщо б я вирушив до Америки і побив Деонтея Вайлдера після перемоги над Кличком у Німеччині? Це була б ще одна сенсація. Це може трапитися. Хто знає? Чекайте новин", - цитує Ф'юрі fightnews.info

Читайте також: Джошуа: В рингу з Повєткіним буде чистий і чесний бій

Нагадаємо, чемпіон WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі британський боксер Ентоні Джошуа захищатиме свої титули 22 вересня. Його суперником стане російський боксер Олександр Повєткін.

Фото: Sky Sports

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-