Джошуа: В рингу з Повєткіним буде чистий і чесний бій

Джошуа: В рингу з Повєткіним буде чистий і чесний бій

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі британський боксер Ентоні Джошуа підкреслив, що підтримує "чистий" бокс без заборонених препаратів.

Ентоні Джошуа, зокрема, зазначив, що у титульному поєдинку з росіянином Олександром Повєткіним буде "чистий і чесний бій", а все, що було у минулому, там і залишиться.

"Краще програти, ніж бути спійманим на вживанні заборонених препаратів. Не думаю, що допінг - панацея для того, щоб стати краще. Не можете з кимось впоратися? Значить, вам потрібно більше і старанніше тренуватися, а не наповнювати себе всякими таблетками. Адже ми говоримо також і про спадщину. А допінгом ви руйнуєте в одну мить все те, чого домоглися раніше.

Щодо Повєткіна. Те, що було в минулому - залишилося в минулому. Коли ми з ним вийдемо в ринг, це буде чистий і чесний бій. Зараз відчуваю себе так, немов беру участь в турнірі. Спершу необхідно пройти Повєткіна, потім Вайлдера, потім буде ще хтось. Все це заради трофею. А трофей - це моя боксерське спадщина", - цитує Джошуа XSPORT

Читайте також: Бокс: Джошуа проведе титульний бій з Повєткіним у вересні

Нагадаємо, чемпіон WBO, IBF, IBO британський боксер Ентоні Джошуа захищатиме свої титули 22 вересня. Боксерський поєдинок Джошуа (21-0, 20 КО) – Повєткін (34-1, 24 КО) пройде в Лондоні на стадіоні "Вемблі". Суперважкоатлети вже провели першу дуель поглядів, яка відбулася 17 липня під час прес-конференції в Нью-Йорку.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-