Букмекери дали прогноз на чемпіонський боксерський бій Усик - Гассієв

Букмекери дали прогноз на чемпіонський боксерський бій Усик - Гассієв

Укрінформ
В ніч із суботи на неділю у московському спорткомплексі "Олімпійський" пройде фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між непереможними українцем Олександром Усиком та Муратом Гассієвим з Росії.

На кону стоятимуть не лише чемпіонські пояси обох боксерів (WBC, WBO, WBA і IBF), звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі та трофей Мохаммеда Алі, але й 10 мільйонів доларів призових. На думку букмекерів, у цьому поєдинку немає фаворита, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх обох боксерів з однаковим коефіцієнтом - 1,91. Нічия оцінюється в 19,00. Втім, нічиї для боксу, як відомо, - велика рідкість.

bwin оцінює шанси практично так само: 1,91 - 23 - 1,91.

Характерно, що цей бій мав пройти 11 травня у Джидді (Саудівська Аравія), але через травму Усика його перенесли на більш пізній термін. Нові торги на проведення бою 21 липня виграла російська сторона, тому наш боксер тепер змушений проводити поєдинок "на рингу" суперника. До речі, на попередніх стадіях суперсерії Олександр також боксував у гостях. В 1/4 фіналу він нокаутував представника Німеччини Марко Гука у Берліні, а в півфіналі за очками здолав у Ризі латиша Майрісу Брієдіса.

Уродженець столиці Північної Осетії Владикавказа Гассієв, нагадаємо, у чвертьфіналі WBSS нокаутував поляка Кшиштофа Влодарчика, а в 1/2-й достроково переміг іспанця Юньєра Дортікоса.

Читайте також: Бокс: суперник Усика у фіналі WBSS Гассієв готувався до бою в США

Усього за профі-кар'єру на рахунку 31-річного Усика 14 перемог (11 - нокаутом), 24-річний Гассієв має 26 перемог (19 - нокаутом). Ще один поєдинок Мурата у грудні 2015 року визнано як такий, що не відбувся. Причиною був удар росіянина після гонгу про закінчення третього раунду, через що його суперник - американець Айзея Томас - не зміг продовжити бій.

На території України бій Усик - Гассієв покаже телеканал "Інтер". Старт ефіру - о 21.20, а орієнтовний початок поєдинку - 23.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-