Бокс: суперник Усика у фіналі WBSS Гассієв готувався до бою в США

Бокс: суперник Усика у фіналі WBSS Гассієв готувався до бою в США

Укрінформ
Суперник українського боксера Олександра Усика у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) російський боксер Мурат Гассієв розповів про свій тренувальний табір у США.

Мурат Гассієв, зокрема, зазначив, що вже більше трьох років співпрацює з "найкращим тренером світу" Абелем Санчесом у США.

"18 боїв я провів в Росії. Боксуючи у свого тренера, ми дійшли до певного рівня, і прогрес зупинився. Я порадився з командою і компанією "Урал Бокс Промоушн", після чого вирушив до США, отримав нового тренера, почав працювати за новою методикою. Я потрапив до найкращого тренера світу Абеля Санчеса, з яким плідно працюю вже 3,5 року. У Росії була проблема зі спаринг-партнерами, їх не вистачало в моїй ваговій категорії, а в Америці проблем з цим немає.

Це мій третій бій у Росії після того, як я переїхав тренуватися до Америки. Кожного разу я приїжджаю заздалегідь, щоб був час на акліматизацію. Цього разу додому поїхати не вийшло, просто не вистачило часу. Є чітка програма заходів: прес-конференція, зважування, відкрите тренування", - цитує Гассієва XSPORT

Нагадаємо, фінал WBSS між чемпіоном WBC і WBO у важкій вазі українським боксером Олександром Усиком  і чемпіоном WBA і IBF Муратом Гассієвим пройде 21 липня на головній критій арені Москви - спортивному комплексі "Олімпійський". На кону стоятимуть пояси WBС, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і кубок Мухаммеда Алі. 

Читайте також: Бокс: Усик і Гассієв провели традиційний обмін поглядами перед боєм

Сьогодні. 19 липня, боксери провели традиційний обмін поглядами.

На фото: М.Гассієв, А.Санчес/WBSS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-