На Харківщини відкрили поле зі штучним покриттям для міні-футболу

На Харківщини відкрили поле зі штучним покриттям для міні-футболу

Укрінформ
На Харківщині побудували міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

У відкритті міні-футбольного майданчика у селищі Пісочин взяв участь перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер, який привітав учасників заходу від імені голови ХОДА Юлії Світличної. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Марк Беккер, зокрема, зазначив, що керівництво області робить усе, щоб спорт був доступним для всіх жителів Харківщини і побажав юним футболістам перемог та великих спортивних досягнень.

"Будівництво сучасних спортивних об'єктів відкриває нові можливості для наших дітей. Керівник області Юлія Світлична приділяє особливу увагу цьому питанню. Протягом останніх років в області з'явилися великі фізкультурно-оздоровчі комплекси - у Вовчанську, Первомайському та Пісочині. Сьогодні будуються такі ж ФОКи у Золочеві та Краснограді. Крім того, за ініціативи Юлії Світличної у кожному районі з'являються майданчики для міні-футболу. Робимо все, щоб спорт був доступним для всіх юних жителів Харківщини. Завдяки децентралізації місцеві бюджети мають додаткові кошти та можуть спрямовувати їх на освіту, медицину, спорт, культуру - на всі ті об'єкти, які потрібні громаді", - сказав Марк Беккер.

Під час відкриття майданчика він передав юним спортсменам м'яч з автографами футболістів збірної України та комплекти форми.

Читайте також: Чемпіонат Європи 2018 року з міні-футболу пройде в Києві

Нагадаємо, Генеральна асамблея Європейської федерации міні-футболу ухвалила рішення: чемпіонат Європи з міні-футболу 2018 року пройде у столиці Україні. Змагання проходитимуть у Києві з 12 по 18 серпня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-