Збірна України перемогла Ісландію на чемпіонаті Європи з баскетболу U-20

Збірна України перемогла Ісландію на чемпіонаті Європи з баскетболу U-20

Відео
Укрінформ
Чоловіча молодіжна збірна України (U-20) перемогла команду Ісландії в першому матчі класифікації чемпіонату Європи і зберегла місце в дивізіоні А.

Поєдинок Україна – Ісландія відбувся 19 липня в Хемніці й завершився з рахунком 94:72 (15:15, 25:17, 23:16, 31:24). Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Суперники вже на початку зустрічі дали зрозуміти, що легко здолати себе не дозволять. Більшу частину ігрового часу українці змушені були наздоганяти. До кінця першої чверті поєдинку українським баскетболістам вдалося зрівняти рахунок. З початком другої чверті українці спробували захопити ігрову ініціативу і поступово збільшували перевагу. На велику перерву різниця в рахунку становила сім очок на користь збірної України. У кінці гри ніяких несподіванок на майданчику не сталося. Ісландцям забракло сил вирівняти становище. Українці впевнено довели зустріч до перемоги.

Вирішальний внесок у перемогу української збірної зробили Войналович (25 очок, 5 підбирань), Тиртишник (23, 8, у тому числі 5/6 триочкових), Нємцу (15, 5).

Читайте також: Баскетбол 3х3: українки вибороли "срібло" на Європейських студентських іграх

Відео кращих моментів:

Зазначимо, що перемога дозволила молодіжній збірній України з баскетболу виконати головне мінімальне завдання – зберегти місце в дивізіоні А. У заключних двох матчах чемпіонату Європи українська команда гратиме в класифікації за 9-12 місця. Перший матч відбудеться вже завтра, 21 липня, проти Великої Британії. Початок матчу  - о 16.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-