Петраков: юнацька збірна України діяла дисципліновано у грі проти Франції

Петраков: юнацька збірна України діяла дисципліновано у грі проти Франції

Фото
Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України (U-19) з футболу Олександр Петраков прокоментував перемогу команди над збірною Франції в стартовому матчі чемпіонату Європи.

Олександр Петраков, зокрема, зазначив, що українські футболісти з першої до останньої хвилини діяли дисципліновано і повністю виконали установку на гру.

"Головною запорукою успіху в матчі з Францією став детальний розбір дій суперника нашим тренерським штабом. І важливо, що футболісти з першої до останньої хвилини діяли сконцентровано й дисципліновано. Вони повністю виконали установку на гру.

Ми ні під кого не підлаштовуємося й нікого не копіюємо, у нашої команди є свій стиль, яким завжди славилися збірні України. Так, інколи не все виходить, але ми прагнемо до того, щоб у нас було своє обличчя", - сказав Петраков в інтерв’ю прес-службі ФФУ.

Також наставник юнацької збірної України поділився очікуваннями від наступного поєдинку, який відбудеться 20 липня проти збірної Англії.

"Що стосується наступного матчу, проти Англії, то до нього ми почали готуватися ще в роздягальні, відразу після поєдинку з французами. Це я й сказав хлопцям. Ламаного гроша буде не вартий виграш у першому матчі, якщо ми невдало зіграємо з англійцями. Потрібно забути перемогу в стартовій грі Євро. Попереду два не менш важливі поєдинки групового раунду", - сказав Петраков.

Читайте також: Футбол: Шевченко привітав Петракова з перемогою українських юнаків над Францією

Нагадаємо, юнацька збірна України з футболу отримала перемогу в стартовому матчі чемпіонату Європи (U-19) над Францією з рахунком 2:1. Другий матч на Євро-2018 у Фінляндії українські юнаки проведуть 20 липня проти англійців. Поєдинок розпочнеться о 18.30.

Фото: uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-