Вернидуб: Новачки

Вернидуб: Новачки "Зорі" добре влилися в колектив

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб підвів підсумки тренувального збору команди в Словенії.

Юрій Вернидуб, зокрема, зазначив, що зборами задоволений, програму виконали, а "новачки добре влилися в колектив".

"Весь етап зборів пройшов добре. Були створені відмінні умови, хороші поля, непогані спаринги. Ми провели п'ять матчів. Три виграли, одну гру програли, одну завершили внічию. В цілому ж, я збором задоволений. Практично все, що планували, ми виконали.

Новачки добре влилися в колектив. Працюють так само, як і всі, з хорошим настроєм. Хочеться створити команду, в якій практично не буде реальних фаворитів. Щоб вони відчували конкуренцію і в будь-який момент, якщо буде потреба заміни, виходили на поле і грали не гірше тих, хто вийде в стартовому складі.

Дмитро Хомченовський, Віталій Вернидуб і Микита Каменюка повернулися до "Зорі" з бажанням, розуміють які завдання стоять перед командою. Сподіваюся, в їх особі ми побачимо помічників для "Зорі". Найважливіше, щоб на полі була ігрова дисципліна. А поза полем - культурні футболісти. Є молоді, є старші гравці. Є і футболісти середнього віку. Намагаємося створити атмосферу, в якій всім буде комфортно.

Хмеловський і Шалфеєв? Крім Хмеловського у нас є ще три воротаря. У них буде основна боротьба, хто буде першим, хто другим, а хто третім. Що стосується польових гравців, то Єгор Шалфеєв залишив хороше враження. Я думаю, цей хлопець заслуговує ще більш ретельної уваги. Своєю роботою він заслужив довіру тренерського штабу.

Читайте також: Футбол: "Зоря" програла "Гайдуку" на зборі у Словенії

Щодо Давида Фаупале, який пропустив цілий збір. З мого боку, як головного тренера, не тільки Фаупала, але і Сілас, і Луїс Феліпе мають бути покарані. Про це було сказано генеральному директору, а фінальне слово буде за ним. За запізнення гравці повинні бути покарані", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-