Егіс Клімас: Наступний бій Ломаченко проведе в грудні

Егіс Клімас: Наступний бій Ломаченко проведе в грудні

Укрінформ
Менеджер чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA українського боксера Василя Ломаченка прокоментував можливість повернення на ринг свого підопічного 25 серпня.

Егіс Клімас, зокрема, зазначив, що 25 серпня Василь Ломаченко приступить до повноцінних тренувань, а перший бій після відновлення планується на грудень 2018 року.

"Це не означає, що він повернеться на ринг 25 серпня. Він може повернутися до США 25 серпня. Він одужує. Вже робить бій з тінню. Доктор буде дуже злитися, коли дізнається про це. Василь уже займається, але не робить занадто великого тиску на травмоване плече. У нього є люди, які працюють над реабілітацією його плеча. Я думаю, що ми побачимо його в серпні-вересні, коли він готуватиметься до наступного бою. Що стосується самого бою, то ми говоримо про 1 грудня, 8 грудня, десь на початку грудня", - цитує Клімаса tribuna.com

Читайте також: Ломаченко анонсував повернення на ринг у серпні

Раніше Василь Ломаченко повідомив, що 25 серпня він повертається до активних тренувань. Претендентом на його наступний бій є чемпіон світу у напівсередній вазі за версією WBA 39-річний Менні Пак'яо. Також суперником українця може стати переможець титульного бою Раймундо Бельтран – Хосе Педраса.

Фото: twitter.com/trboxing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-