Баскетбол: Михайлюк з

Баскетбол: Михайлюк з "Лейкерс" вийшов у фінал Літньої ліги НБА

Відео
Укрінформ
Американський баскетбольний клуб "Лос-Анджелес Лейкерс", за який виступає захисник збірної України Святослав Михайлюк, вийшов у фінал Літньої ліги НБА.

У півфінальному поєдинку команда "Лейкерс" перемогла "Клівленд" з рахунком 112:109 і отримала шанс виграти Літню лігу НБА двічі поспіль. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Українець Святослав Михайлюк в цьому баскетбольному поєдинку встановив новий рекорд результативності у своїй заокеанській кар'єрі. За 33 хвилини на майданчику він набрав 31 очко ( з яких 6/9 двоочкові, 6/11 триочкові, 1/2 штрафні), здійснив 4 підбирання, 1 передачу, 1 перехоплення при трьох фолах та втратах.

Вже на старті матчу український захисник за 7 хвилин здійснив 4/4 триочкових та загалом набрав 14 очок, що забезпечило його команді певну перевагу. Після цього весь основний час команди не відпускали одна одну на відстань більшу ніж декілька очок. За рахунку 96:95 Михайлюк забив важкі два з відхиленням та забезпечив своїй команді +3 за 32 секунди до фінальної сирени, проте 8 номер драфту-2018 Колін Секстон відповів власним триочковим та перевів гру в овертайм. Перша двохвилинка сильнішого також не виявила, тож всі питання вирішувалися в другому овертаймі, де міцнішими нерви виявилися у "Лос-Анджелес Лейкерс". Матч закінчився з рахунком 112:109 і "Лейкерс" уперше в історії мають шанс виграти Літню лігу НБА двічі поспіль. 

Читайте також: Михайлюк отримав аплодисменти від Леброна Джеймса у матчі 1/4 Літньої ліги НБА

Відео кращих моментів з участю Михайлюка:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-