ФІФА через обвалений рейтинг заборонила відгуки у своєму Facebook

ФІФА через обвалений рейтинг заборонила відгуки у своєму Facebook

Укрінформ
Через обвалений рейтинг Міжнародної федерації футболу (ФІФА) на сторінці Facebook відсутня можливість залишати відгуки про організацію.

Про це свідчить сторінка Міжнародної федерації футболу у Facebook.

Зокрема, відсутнє поле, де користувачі можуть залишити свої відгуки.

Як повідомляв Укрінформ, українці масово розміщують гасло «Слава Україні» на сторінці ФІФА у Facebook, висловлюючи таким чином своє невдоволення реакцією Міжнародної федерації футболу на інцидент з хорватськими футболістами на ЧС-2018. Майже всі повідомлення супроводжують гаслом «Слава Україні» на різних мовах - саме цю фразу висловив хорватський футболіст Віда після перемоги його збірної над Росією і за яку був покараний зі сторони ФІФА. Учасники флеш-мобу ставлять одну зірку (негативна оцінка) у розділі «Відгуки», що значно знизило рейтинг сторінки. Наразі рейтинг сторінки Міжнародної федерації футболу - 1,3 зірки, а кількість негативних відгуків (1 зірка) становить більше 154 тис. Ще 9 липня рейтинг сторінки ФІФА був понад чотири зірки.

Читайте також: ФФУ компенсує штраф Вукоєвичу і пропонує йому посаду

Як повідомлялося, у ніч на 8 липня після перемоги збірної Хорватії над збірною Росії екс-захисник київського «Динамо» Домагой Віда, який забив у ворота росіян один гол, а потім реалізував післяматчевий одинадцятиметровий, разом з селекціонером «Динамо» і членом хорватського тренерського штабу Огнєном Вукоєвичем записали відеозвернення у роздягальні команди. У ролику хорватський гравець говорить: «Слава Україні, давай, давай!», а Вукоєвич додає: «Ця перемога за «Динамо» і за Україну. Хорватія, вперед!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-