Майкі Гарсія: У мене дуже хороші шанси проти Ломаченка

Майкі Гарсія: У мене дуже хороші шанси проти Ломаченка

Укрінформ
Американець каже, що у Ломаченка ще не було такого серйозного суперника як він.

Американський боксер Майкі Гарсія розповів, чому не боїться бою проти Василя Ломаченка. Про це він розповів виданню Boxing Scene.

«Не бачив, щоб він домінував проти Лінареса, як робив це в більш легких вагових категоріях. Він бився з гідним досвідченим чемпіоном, але я краще Хорхе. У мене сильніший удар, тому думаю, що у мене дуже хороші шанси проти Ломаченка.

Крім перемоги над Лінаресом у нього не було гідних суперників. Рігондо, Соса, Марріага - це все дуже прості опоненти. Ломаченко талановитий, але не можу віддати належне таким перемогам. Але перемога над Лінаресом - зовсім інша справа», - розповів Гарсія.

Читайте також: Двоє чемпіонів світу хочуть битися з Ломаченком

Наступним суперником чемпіона в легкій вазі за версією WBC Майкі Гарсії буде чемпіон за версією IBF Роберт Істер. Після цього американець хоче спробувати свої сили проти Василя Ломаченка, який недавно завоював пояс за версією WBA, перемігши Хорхе Лінареса.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко 13 травня в Нью-Йорку в 10-му раунді нокаутував Хорхе Лінареса і відібрав у венесуельця титулу WBA в легкій вазі. Ломаченко в даний момент відновлюється після операції на плечі. Його повернення на ринг має відбутися в грудні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-