Хорватський футболіст Даріо Срна попрощався з

Хорватський футболіст Даріо Срна попрощався з "Шахтарем"

Укрінформ
Капітан і легенда донецького футбольного клубу "Шахтар" 36-річний хорват Даріо Срна попрощався з клубом.

Даріо Срна, зокрема. зазначив, що 15 років, проведені у футболці "Шахтаря", були неймовірно щасливими в його житті.

"Дорогі друзі, я залишаю "Шахтар". Мені складно вимовити ці слова, але це так. 15 років я виходив на поле у ​​футболці "Шахтаря". Я виходив перемагати, я бився за клуб, за уболівальників, за Донецьк. Це були незабутні і неймовірно щасливі роки в моєму житті. Разом з президентом клубу, з уболівальниками, з командою, з тренерами ми пройшли довгий шлях і писали історію "Шахтаря". Я пишаюся, що був капітаном великого клубу, для мене це величезна честь і відповідальність.

Хочу сказати величезне спасибі президенту Ринату Ахметову. Спасибі вам за вашу віру і підтримку. Я вам багато чим зобов'язаний у своєму житті. Спасибі всім моїм тренерам, великому містеру Луческу і амбітному Паулу Фонсеці. Завдяки вам я ріс і розвивався як футболіст. Дякую кожному гравцю, з яким ми виходили на поле і билися за честь і славу "Шахтаря". Спасибі всім-всім співробітникам клубу.

Мої заключні слова адресовані нашим уболівальникам. Дорогі друзі, мені завжди буде бракувати вашої любові і підтримки. Я завжди пам'ятатиму рев трибун переповненої "Донбас Арени", ту неймовірну атмосферу фантастичного свята, яку ви створювали на кожному нашому домашньому матчі. Спасибі вам, люблю вас. Моє серце належить "Шахтарю". До зустрічі", - цитує Срну офіційний сайт ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" повідомив про завершення співпраці з Даріо Срною

Нагадаємо, 22 червня ФК" Шахтар "повідомив, що Даріо Срна завершує виступи за клуб. Його контракт закінчується 30 червня 2018 року. За 15 років в "Шахтарі" Даріо Срна провів 536 матчів і забив 49 м'ячів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-