"Шахтар" повідомив про завершення співпраці з Даріо Срною

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" припиняє співпрацю з 36-річним капітаном і легендою клубу хорватом Даріо Срною.

Про це "гірники" повідомили на своєму офіційному сайті.

"ФК "Шахтар" повідомляє: Даріо Срна завершує виступи за клуб. Його контракт закінчується 30 червня 2018 року. За 15 років у "Шахтарі" Даріо провів 536 матчів і забив 49 м’ячів. Його блискуча кар'єра - це зразок високого професіоналізму і безмежної відданості клубу. Він зробив величезний внесок в нашу історію і гучні перемоги. Всього з "Шахтарем" Даріо виграв 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 разів ставав чемпіоном, 7 разів вигравав Кубок України та 8 – Суперкубок.

Даріо - легендарний капітан, символ сучасного "Шахтаря" і найтитулованіший гравець в історії клубу. Він виходив на поле в оранжево-чорній футболці найбільшу кількість разів. Його любов до футболу, його характер, пристрасть, азарт і зарядженість на перемогу завжди цінували і завжди будуть цінувати і пам'ятати вболівальники "Шахтаря". Даріо, ти великий Капітан! Спасибі тобі за ці фантастичні 15 років, за цю красиву історію успіху, за твою любов, шану та відданість "Шахтарю". Браво, Капітан! Спасибі, Даріо", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Футболіст Даріо Срна проходить медогляд в італійському "Кальярі"

Раніше повідомлялося, що захисник і капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна найближчим часом стане гравцем італійського "Кальярі". У разі успішного завершення медогляду, який розпочався 19 червня, підписання контракту очікувалося 20 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-