Медведенко: Санон і Михайлюк в НБА – історична подія для українського баскетболу

Медведенко: Санон і Михайлюк в НБА – історична подія для українського баскетболу

Укрінформ
Дворазовий український чемпіон НБА у складі "Лос-Анджелес Лейкерс" Станіслав Медведенко прокоментував обрання співвітчизників Санона і Михайлюка на драфті в Нью-Йорку в ніч на 22 червня. 

Станіслав Медведенко, зокрема, на своїй сторінці у facebook написав, що це була історична ніч для українського баскетболу, а пара Іссуф Санон - Святослав Михайлюк може вирости в кращий дует задньої лінії за всю історію збірної України.

"Вікіпедія вже в курсі, що сьогодні вночі в Нью-Йорку на Draft NBA українські баскетболісти Іссуф Санон і Святослав Михайлюк були обрані командами НБА "Вашингтон Візардс" і "Лос Анджелес Лейкерс. Пара Санон - Михайлюк може вирости в кращий дует задньої лінії за всю історію збірної України. Удачі хлопці! Мої вітання Україні! Це дійсно історична ніч для українського баскетболу", - написав Медведенко.

Читайте також: Обраний на драфті НБА українець Санон ще рік гратиме в "Олімпії"

Нагадаємо, на ярмарку баскетбольних талантів, який відбувся в ніч на 22 червня у Нью-Йорку, відразу двоє українських баскетболістів були обрані клубами НБА. Вихованець баскетбольного клубу "Дніпро" Іссуф Санон був обраний "Вашингтоном" (44-й пік), а Los Angeles Lakers обрали вихованця "Черкаських Мавп" Святослава Михайлюка (47-й пік). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-