Обраний на драфті НБА українець Санон ще рік гратиме в

Обраний на драфті НБА українець Санон ще рік гратиме в "Олімпії"

Укрінформ
Український баскетболіст Іссуф Санон, якого "Вашингтон Візардс" обрав на другому раунді драфту НБА-2018, проведе ще один рік у своєму словенському клубі "Олімпія".

Про це повідомив генеральний менеджер клуба "Вашингтон Візардс" Ерні Грюнфельд.

"У нас є свій скаут в Європі, і він досить багато дивився його. Також був табір в Європі, де у нас була можливість побачити його. Санон дуже атлетичний, добре відчуває гру, тримає м'яч і готовий до конкуренції. Зараз його зріст складає 193 см, а йому лише 19 років і він ще росте.

У нас вже зараз є 10 гравців в ростері, плюс хлопець з першого раунду драфту. Ми додали до них дуже молодого гравця, що розвивається - це дуже талановитий захисник з України, який грає в Любляні. Він гратиме в "Олімпії" в наступному році, він у них на контракті. Там Санон отримуватиме ігровий час, покращуватиме свою гру в дуже складній лізі. Ми хочемо допомогти йому розвиватися", - цитує Грюнфельда XSPORT.  

Читайте також: Українських баскетболістів Санона і Михайлюка обрали на драфті НБА

Нагадаємо, на ярмарку баскетбольних талантів, який відбувся в ніч на 22 червня у Нью-Йорку, відразу двоє українських баскетболістів були обрані клубами НБА. Вихованець баскетбольного клубу "Дніпро" Іссуф Санон був обраний "Вашингтоном" під 44 номером, а Los Angeles Lakers обрали вихованця "Черкаських Мавп"Святослава Михайлюка – 47. 

Фото: Basketball Champions League

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-