Захисник

Захисник "Полтави": Гравці шоковані рішенням президента розпустити команду

Відео
Укрінформ
Захисник футбольного клубу "Полтава" Олег Бородай прокоментував рішення президента клубу зняти команду з чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги та розпустити її.

Олег Бородай, зокрема, зазначив, що всі члени команди полтавського клубу, тренерський штаб і працівники поки до кінця не усвідомили цю приголомшливу новину.

"Напевно, має пройти час, щоб це усвідомити, всі в шоці, до смішного просто. Так не робиться, це плювок в душу команді, тренерам і всім працівникам. Хотілося б побачити президента, щоб він подивився в очі футболістам, тренерському штабу і сказав все це в обличчя. Мені здається, це було б по-чоловічому і правильно", - сказав Бородай в коментарі "Полтавське ТБ".  

Читайте також: Президент "Полтави": Головна причина зняття команди з УПЛ - дії ФФУ

Відео сюжету:

Нагадаємо, президент футбольного клубу "Полтава" Леонід Соболєв так прокоментував своє рішення зняти команду з розіграшу УПЛ і оголосити про розпуск команди: "Головна причина полягає в діях ФФУ, яка не дозволяє нам грати на стадіоні "Локомотив" у Полтаві. Проаналізувавши ситуацію і пред'явлені нам умови і вимоги, все зваживши, вирішив, що розпустити команду в умовах, що склалися - оптимально. При цьому ми повністю погасили фінансові зобов'язання перед футболістами і тренерами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-