Президент

Президент "Полтави": Головна причина зняття команди з УПЛ - дії ФФУ

Укрінформ
Президент футбольного клубу "Полтава" Леонід Соболєв прокоментував своє рішення зняти команду з розіграшу УПЛ і оголосити про розпуск команди.

Леонід Соболєв в коментарі FootBoom, зокрема, зазначив, що головна причина такого рішення – заборона Федерації футболу України проводити матчі на стадіоні "Локомотив" у Полтаві.

"Головна причина полягає в діях ФФУ, яка не дозволяє нам грати на стадіоні "Локомотив" у Полтаві. А для того, щоб його реконструювати і підігнати під всі норми і вимоги, крім фінансових вкладень необхідно ще й час. За нашою оцінкою, реконструкція могла зайняти близько двох років. Судіть самі: на арені необхідно побудувати три входи, трибуну, зробити підігрів газону, поставити турнікети і т.д. На всі роботи необхідно витратити близько двох мільйонів доларів, на що я готовий був піти. Але, крім цього, ще необхідно провести безліч узгоджень з міською владою для проекту реконструкції, а це, повторюся, вимагає часу, якого нам не дали. Стадіон "Ворскла", на якому виступає однойменний полтавський клуб, не гарантує нам проведення всіх домашніх ігор. А грати, наприклад, у Сумах - це не тільки додаткові витрати. Адже ми створюємо команду і граємо в першу чергу для вболівальників свого міста, щоб популяризувати футбол в регіоні, адже наша команда увійшла в УПЛ і на даному етапі підтримка з боку уболівальників нам дуже необхідна.

Читайте також: ФК «Полтава» оголосив про розпуск команди – ЗМІ

До слова, зауважу, що приплив дітей в нашу школу помітно збільшився, що не в останню чергу пов'язано з останніми успіхами. Я не перший рік в бізнесі, на собі відчув закони економіки, вмію рахувати і прогнозувати. Проаналізувавши ситуацію і пред'явлені нам умови і вимоги, все зваживши, вирішив, що розпустити команду в умовах, що склалися - оптимально. При цьому ми повністю погасили фінансові зобов'язання перед футболістами і тренерами", - сказав Соболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-