Ігор Суркіс:

Ігор Суркіс: "Динамо" не продаватиме Гонсалеса за заниженою ціною

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс повідомив, кого клуб виставив на трансфер в літнє вікно.

Ігор Суркіс, зокрема, зазначив, що на трансфер виставлені Александар Пантич, Карлос Самбрано, Микита Корзун і можливі переговори щодо парагвайського футболіста Дерліса Гонсалеса.

"Гусєв завершив кар'єру? Поки я можу стверджувати, що в "Динамо" Олег точно більше не зіграє - це розуміє і він, і ми з вами, і вболівальники. Але не виключаю, що кар'єру він поки завершувати не планує і розглядає пропозиції від зарубіжних клубів.

Хто ще залишить команду в це міжсезоння? Виставлений на трансфер Александар Пантич. Цього літа він або піде в оренду, або, якщо надійдуть насправді серйозні пропозиції, буде проданий в інший клуб. Те ж стосується і Карлоса Самбрано з Микитою Корзуном. А ось Руслан Ротань виступи в "Динамо" вже завершив. Я вдячний йому за ці півроку - він був на полі для наших молодих футболістів гідним батьком-наставником. Завдяки йому вони здобули сьогоднішню впевненість.

Дерліс Гонсалес і "Бенфіка"? Коментувати інтерес з боку португальського клубу я не візьмуся. Але в принципі, маючи на атакуючих флангах Віктора Циганкова і Беньяміна Вербича, ми можемо вступити в переговори щодо парагвайця. Мова не йде про оренду або продаж футболіста за явно меншою ціною ніж та, за яку ми його купували. Альтернатива для нашого легіонера проста: або трансфер, який в повній мірі влаштує всі сторони - або продовження виступу за "Динамо", де він повинен бути абсолютно готовий до конкуренції за місце в складі. Це раніше йшлося про те, що Циганкову слід конкурувати з Гонсалесом. Тепер Гонсалесу треба докласти всіх зусиль, щоб витіснити з флангу Циганкова", - сказав Суркіс в інтерв’ю "СЕ"

Читайте також: Сенегальський футболіст Папа Гуйє пройде медогляд у "Динамо" 20 червня

Нагадаємо, сьогодні, 19 червня, "Динамо" вийшло з літньої відпустки і розпочинає підготовку до сезону-2018/19. Перша група футболістів вже пройшла традиційний медогляд у клініці. Сьогодні гравці зберуться на клубній базі й о 17.00 проведуть перше тренування, а завтра медогляд пройдуть інші футболісти.

На фото: Д.Гонсалес/AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-