Сенегальський футболіст Папа Гуйє пройде медогляд у

Сенегальський футболіст Папа Гуйє пройде медогляд у "Динамо" 20 червня

Укрінформ
Сенегальський захисник Папа Гуйє пройде медогляд у київському футбольному клубі "Динамо".

За результатами медичного огляду в клініці, Папа Гуйє може підписати контракт з "Динамо" вже 20 червня. Про це стало відомо dynamomania.com

Зазначимо, що 34-річний екс-захисник "Металіста" і "Дніпра" Папа Гуйє тренувався з київською командою кілька останніх місяців.

Сьогодні, 19 червня, "Динамо" вийшло з літньої відпустки і розпочинає підготовку до сезону-2018/19. Перша група футболістів вже пройшла традиційний медогляд у клініці. Сьогодні гравці зберуться на клубній базі й о 17.00 проведуть перше тренування, а завтра медогляд пройдуть інші футболісти.

Перший етап підготовки пройде в Києві. Заплановано як мінімум один контрольний поєдинок - проти "Колоса", 27 червня. 30 червня кияни відправляться до Австрії, де в ході двотижневого збору зіграють ряд контрольних поєдинків. Вже відомий один із суперників - учасник минулорічної Ліги чемпіонів азербайджанський "Карабах" (4 липня).

Читайте також: Футбол: "Полтава" відпускає Дехтярьова на перегляд у "Динамо"

14 липня команда повернеться до Києва і безпосередньо розпочне готуватися до матчу за Суперкубок України проти "Шахтаря", який пройде в Одесі 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-