Футбол: Клуби УПЛ розпочали підготовку до нового сезону

Футбол: Клуби УПЛ розпочали підготовку до нового сезону

Укрінформ
Після літньої відпустки клуби елітного дивізіону чемпіонату України з футболу вже розпочали збори для якісної підготовки до сезону-2018/19.

Сьогодні, 18 червня, підготовку до нового футбольного сезону починають луганська "Зоря", донецький "Шахтар" та "Маріуполь". Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

До того ж донецький клуб вже розпочав і активну трансферну кампанію. Після продажу Фреда в "Манчестер Юнайтед" донеччани придбали чотирьох новачків -  форварда Мораеса, півзахисників Майкона і Фернандо, а також голкіпера Шевченка.

Читайте також: Мораес: Одягаючи футболку "Шахтаря", виконую свою мрію

19 червня розпочне підготовку до нового сезону київське "Динамо", яке запросило до своїх лав бразильського півзахисника Че Че. 20 червня відпустка завершиться для "Полтави" і "Десни", а 21-го роботу розпочнуть футболісти "Олімпіка".

А першими, 11 червня, з відпустки вийшли футболісти клуба "Львів", яким випала нагода грати в Прем'єр-лізі замість "Вереса". 14 червня розпочали тренування гравці "Олександрії", які поки що працюють удома, а 25 червня вирушать на збір до Болгарії. Також розпочав підготовку інший новачок УПЛ - київський "Арсенал".

16 червня у Брюховичах на своїй базі зібралися гравці львівських "Карпат". Упродовж першого етапу підготовки "зелено-білі" планують провести двосторонню гру, виїзний спаринг із ФК "Галич" 22 червня та товариську зустріч зі "Львовом" 24 червня на стадіоні "Україна".

Читайте також: Футбольний клуб "Маріуполь" вийшов з відпустки

Із представників України в єврокубках нинішнього сезону першою почала літні тренування полтавська "Ворскла". 10 днів футболісти працюватимуть у Полтаві, 24 червня зіграють контрольний поєдинок із СК "Дніпро-1", а з 27 червня по 11 липня проводитимуть навчально-тренувальні збори в містечку Рогашка Слатіна, що на сході Словенії.

Фото: ФК "Карпати"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-