Футзал: став відомий розширений склад жіночої збірної України на спаринги в Італії

Футзал: став відомий розширений склад жіночої збірної України на спаринги в Італії

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов оголосив розширений склад команди на червневий збір у рамках підготовки до матчів кваліфікації жіночого Євро-2019.

До розширеного списку гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі в Броварах 16 - 18 червня, увійшли представниці трьох українських клубів та іспанської "Бурели". Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

До розширеного списку увійшли 16 футболісток, представляющих клуби "IMS-НУХТ", "ПЗМС", "Tesla" та "Burela F.S" з Іспанії:
воротарі - Вікторія Сагайдачна, Олена Цикаленко;
польові гравці - Юлія Титова, Сніжана Воловенко, Анастасія Кліпаченко, Ірина Дубицька, Альона Кирильчук, Олена Павленко, Юлія Шевченко, Таїсія Бабенко, Валерія Єрмоленко, Юлія Дударчук, Анна Сидоренко, Юлія Дехтяр, Яна Дичко, Юлія Форсюк.

За підсумками навчально-тренувального збору головний тренер жіночої збірної з футзалу Олег Шайтанов відбере 14 гравців, які 19 червня вирушать до італійського міста Фонді. Там українські футболістки проведуть два спаринги проти місцевої збірної, які відбудуться 20 та 21 червня.

Читайте також: Шайтанов: жіноча збірна України з футзалу проведе два спаринги в Італії в червні

Нагадаємо, матчі кваліфікації жіночого Євро-2019 з футзалу відбудуться 11 - 16 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-