Шайтанов: жіноча збірна України з футзалу проведе два спаринги в Італії в червні

Шайтанов: жіноча збірна України з футзалу проведе два спаринги в Італії в червні

Фото
Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов розповів про початок підготовки команди до матчів відбору до першого в історії футзалу жіночого чемпіонату Європи. 

Олег Шайтанов, зокрема, підтвердив попередні плани збірної щодо проведення в червні товариських матчів в Італії.

"З тренерами клубів, з яких спортсменки викликатимуться на найближчий збір команди, я вже поспілкувався – всі відкриті й готові до співпраці. Виїзні матчі зі збірною Італії 20-21 червня? Матчі в Італії будуть. Плани не змінювалися. На міні-збори напередодні матчів будуть запрошені та на поєдинки в Італію поїдуть представниці трьох українських клубів і іспанської "Бурели".

Пріоритет у моїй роботі один – створити таку атмосферу в команді, щоб гравці приїжджали до розташування збірної з величезним бажанням грати і віддаватися на майданчику на всі 100 відсотків", - цитує Шайтанова прес-служба Асоціаціїї футзалу України.

Зазначимо, що вже на самому початку наступного сезону жіноча збірна України з футзалу буде у центрі особливої уваги. УЄФА визначив терміни проведення попереднього та основного раунду відбору до першого в історії жіночого футзалу чемпіонату Європи, фінальна частина якого відбудеться у лютому 2019 року. Щоб кваліфікуватися до неї, жіноча збірна України в період 11-16 вересня зіграє в одній з чотирьох груп основного раунду, в яких тільки переможці проб’ються до головної частини чемпіонату Європи.

Читайте також: Футзал: жіноча збірна України увійшла до списку 23 учасників відбору Євро-2019

Міжнародні матчі між збірними Італії та України пройдуть 20 - 21 червня у передмісті Рима – містечку Фонді. Початок обох зустрічей у спорткомплексі "Palazzetto dello Sport" запланований на 21.30 за київським часом. Жіноча збірна Італії розпочинає підготовку до цих матчів 16 червня і головний тренер Роберто Менікеллі вже викликав 16 футзалісток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-