Футзал: жіноча збірна України увійшла до списку 23 учасників відбору Євро-2019

Футзал: жіноча збірна України увійшла до списку 23 учасників відбору Євро-2019

Укрінформ
Жіноча збірна України з футзалу виступить у кваліфікації дебютного чемпіонату Європи-2019, яка пройде у серпні-вересні 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України з посиланням на сайт УЄФА.

Минулого року УЄФА оголосив про проведення першого офіційного футзального турніру серед жіночих збірних, фінальна стадія якого за участю чотирьох найсильніших команд проводитиметься кожні два роки. Перший розіграш відбудеться в лютому 2019-го і пройде на майданчику однієї з чотирьох команд, які потраплять до фінальної частини.

У дебютній континентальній першості серед жінок разом з Україною візьмуть участь ще 22 збірні, а жеребкування кваліфікації відбудеться вже 5 липня. Формат кваліфікаційного турніру Євро-2019, який складатиметься з попереднього та основного раундів, буде підтверджений перед жеребкуванням.

Всі країни-учасниці: Білорусь, Бельгія, Вірменія, Голландія, Іспанія, Італія, Казахстан, Литва, Молдова, Північна Ірландія, Польща, Португалія, Росія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Україна, Фінляндія, Хорватія, Чехія, Швеція.

Календар чемпіонату Європи-2019 з футзалу
2018 рік

Жеребкування кваліфікації: 5 липня, Ньйон.
Попередній раунд кваліфікації: 21 - 26 серпня.
Основний раунд кваліфікації: 11 - 16 вересня.
Жеребкування фінальної стадії: поки не визначено.
2019 рік
Фінальна стадія: 14 - 17 лютого.

Читайте також: Жіноча збірна України з футзалу в червні планує два спаринги в Римі

Нагадаємо, що в рамках підготовки до кваліфікації Євро-2019 на 20-і числа червня тренерським штабом збірної України заплановані два виїзні спаринги з Італією. Представники суперника підтвердили, що зустрічі відбудуться в Римі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-