Футбол:

Футбол: "Олександрія" планує провести 6 спарингів у Болгарії

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран повідомив про найближчі плани команди, яка 14 червня розпочала підготовку до нового ігрового сезону.

Володимир Шаран, зокрема, зазначив, що команда планує провести 6 спарингів на тренувальному зборі в Болгарії.

"Три дні працюватимемо в режимі одноденних тренувань. Із 22 червня переходимо на дворазовий режим, тестування, потім – контрольна гра з нашими дублерами. 23 – 24 червня надамо хлопцям відпочинок, а потім відлітаємо до Болгарії, де на гостинному болгарському гірському курорті Банско перебуватимемо з 25 червня по 9 липня. Там заплановано шість контрольних поєдинків.

По завершенні знову будуть пару днів вихідних, а далі – працюємо у рідних стінах, де є всі належні умови. Саме тут проведемо належну підготовку до першого матчу чемпіонату в Прем’єр-лізі з "Карпатами", який відбудеться 22 липня", - розповів Шаран в коментарі СВN.

Також наставник "Олександрії" повідомив про деякі кадрові питання в команді.

"Що стосується новачків, то я дуже задоволений, що наші лави поповнив наш місцевий вихованець Максим Задерака. Повернувся до основної обойми Станіслав Микицей. А так, сподіваюся, що в найближчі два дні закриємо всі питання щодо інших гравців. Окрім Гітченка, всі залишаються в команді й готові вирішувати поставлені завдання. Залучатимемо на зборах перспективну молодь із дублерського складу, а що стосується забивних нападників, то переглядатимемо легіонерів у Болгарії. Якщо вони нам підійдуть, є домовленість із президентом клубу Сергієм Кузьменком, що ми зможемо підсилити свій потенціал в атаці.

Завдання ж на наступний сезон – потрапити в шістку найкращих і боротися за місце в єврокубках. Інакше нас не зрозуміють ні вболівальники, ні керівництво клубу", - додав Шаран.

Читайте також: Футбол: Андрій Гітченко підписав контракт із чернігівською "Десною"

Нагадаємо, один з кращих захисників чемпіонату України Андрій Гітченко 12 червня 2018 року перейшов із "Олександрії" до футбольного клубу "Десна". Гітченко підписав контракт з "Десною" терміном на два роки. В Чернігові футболіст виступатиме під 17 номером. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-