Баскетбол 3х3: збірна України зіграє на челленджері в Лімасолі

Баскетбол 3х3: збірна України зіграє на челленджері в Лімасолі

Укрінформ
Чоловіча національна збірна України з баскетболу 3х3 в рамках підготовки до кваліфікації чемпіонату Європи візьме участь у змаганнях Limassol Challenger у Лімасолі (Кіпр).

Українські баскетболісти 16-17 червня виступатимуть на турнірі Limassol Challenger із призовим фондом $20 000, який є етапом челенджеру ФІБА. За підсумками боротьби дві команди отримають путівки на турнір серії World Tour Debrecen Masters, який запланований на 30-31 серпня. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

На думку головного тренера збірної України з баскетболу 3х3 Олега Юшкіна, участь в подібних турнірах надає збірній необхідної ігрової практики та додає чимало рейтингових очок.

"Зараз ми прилітаємо до Одеси і фактично одразу вирушаємо на Кіпр для участі у челенджері. У складі буде одна заміна. Ще до чемпіонату світу Стас Тимофеєнко попереджав, що йому необхідно буде після Філіппін 4-5 днів для особистих справ. Ми візьмемо з собою Антона Рочняка. Зараз нам дуже необхідна ігрова практика і турнір на Кіпрі нам допоможе в цьому", - сказав Юшкін.

Читайте також: Збірна України з баскетболу 3х3 програла словенцям в 1/4 фіналу чемпіонату світу

Зазначимо, що у Лімасолі гратимуть команди Словенії, Франції, Сербії, Чехії, Польщі та інші. Українські баскетболісти виступатимуть в групі А, де їхніми суперниками стануть серби та хорвати. До чвертьфіналу вийдуть дві команди з групи.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-