Усик: Я готовий провести бій з Гассієвим у будь-якій точці світу

Усик: Я готовий провести бій з Гассієвим у будь-якій точці світу

Укрінформ
Український чемпіон WBC і WBO у важкій вазі Олександр Усик повідомив, що готовий провести бій з чемпіоном WBA і IBF російським боксером Муратом Гассієвим у будь-якій точці світу.

Олександр Усик під час ефіру в своєму Instagram, зокрема, зазначив, що цей бій йому дуже потрібний, він готовий до нього і чекає лише на лист від організатора Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) щодо місця проведення поєдинку.

"Готові їхати хоч в Антарктиду. Чекайте інформацію, вона скоро з'явиться. У мене є два пояси, і у Мурата є два пояси. Мені потрібен цей бій.  Ми чекаємо тільки листи від Comosa AG (організатори Всесвітньої боксерської суперсерії) з уточненням, де проходитиме бій. У мене валіза вже зібрана, я готовий їхати до будь-якої точки світу", - цитує Усика Sport Arena

Раніше видання BoxingTalk повідомило, що Мурат Гассієв може відмовитися від бою з Олександром Усиком і провести поєдинок 21 липня в Росії з американцем Ендрю Табіті. Проте промоутер українського боксера Олександр Красюк спростував цю інформацію.

Читайте також: Красюк: Усик повним ходом тренується до бою з Гассієвим

Нагадаємо, Усик (14-0, 11 КО) і Гассієв (26-0, 19 КО) мали зустрітися в фіналі WBSS 11 травня, але поєдинок був перенесений через травму українського боксера. Новою датою фіналу називається 21 липня, однак досі не вирішене питання щодо місця проведення бою. Промоутери Гассієва хотіли б провести його в Москві, однак на це не погоджується команда Усика. За неофіційною інформацією, бій може відбутися в місті Джидда (Саудівська Аравія).

Переможець бою стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 млн доларів призових.

Фото:  worldboxingsuperseries.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-