Красюк: Усик повним ходом тренується до бою з Гассієвим

Красюк: Усик повним ходом тренується до бою з Гассієвим

Укрінформ
Український боксер Олександр Усик готується до бою з росіянином Муратом Гассієвим, який запланований на 21 липня. 

Про це заявив промоутер українського боксера Олександр Красюк, коментуючи інформацію про те, що Гассієв може відмовитися від поєдинку з Усиком.

"Чесно кажучи, я теж, як і усі прочитав цю новину в інтернеті. І вона справді здивувала, і, я хочу сказати, не лише нас. Ми спілкувалися із тренером Гассієва, вони готуються до поєдинку з Усиком. Наразі не можу сказати, звідки взялася така інформація, адже сьогодні ми ще не зв'язувалися із організаторами, тобто WBSS. 

Ми дуже сподіваємося на ці останні два тижні. Усик тренується та готується на 21 липня. Де саме проходить тренувальній табір? Поки що це секрет. Можу сказати, що Олександр проводить тренування повним ходом та перебуває, як-то кажуть, у повному заряді. Найближчим часом у нього вже розпочнуться спаринги. Виходить так, що поки час на нас не давить. Якщо нам оголосять іншу дату чи місце, для нас це не матиме особливого значення", - розповів Красюк в коментарі Champion.    

Раніше видання BoxingTalk повідомило, що чемпіон WBA і IBF у першій важкій вазі російський боксер Мурат Гассієв може відмовитися від бою з українським чемпіоном WBC і WBO Олександром Усиком і провести поєдинок 21 липня в Росії з американцем Ендрю Табіті.

Читайте також: Бокс: команда Гассієва готова відмовитись від поєдинку з Усиком

Нагадаємо, що Усик (14-0, 11 КО) і Гассієв (26-0, 19 КО) мали зустрітися в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) 11 травня, але поєдинок був перенесений через травму українського боксера. Новою датою фіналу називається 21 липня, однак досі не вирішене питання щодо місця проведення бою. Промоутери Гассієва хотіли б провести його в Москві, однак на це не погоджується команда Усика. За неофіційною інформацією, бій може відбутися в місті Джидда (Саудівська Аравія).

Фото:  worldboxingsuperseries.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-