Бокс: Жіноча збірна України повернулась з чемпіонату Європи

Бокс: Жіноча збірна України повернулась з чемпіонату Європи

Укрінформ
З Софії наша збірна повернулась з чотирма медалями.

Сьогодні, 13 червня, жіноча збірна України з боксу повернулася з чемпіонату Європи. Турнір проходив з 4-го по 12-е червня в Софії (Болгарія). В активі нашої збірної чотири медалі. Про це повідомляє Укрінформ.

На чемпіонаті українки завоювали чотири медалі. «Срібло» взяла Марія Боруца, яка виступала у ваговій категорії до 75 кг. Бронзові нагороди в активі Ганни Охоти (48 кг), Марії Бови (64 кг) і Анастасії Черноколенко (81 кг).

«Дівчата показали дійсно справжній характер. Проте, в деяких з поєдинках було надзвичайно важко перемагати своїх опоненток та ще й змагатися з суддями. Особливо це стосувалося чвертьфінального поєдинку лідера нашої команди у вазі до 54 кг – Іванки Крупені. А загалом хочу відзначити, що трьох нагород наша команда точно не дорахувалася. 

Читайте також: Українка Боруца виграла "срібло" на чемпіонаті Європи з боксу

Пишаюся нашою командою і пишаюся кожною, хто відстоював честь нашої держави на Континентальній першості в Болгарії. Зараз дамо нашим дівчатам деякий час на відпочинок, а вже після розпочнемо активну підготовку до чемпіонату світу та Європейських ігор», - розповів головний тренер збірної України Сергій Гордієнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-