Хачеріді: Своєю грою доводитиму, що мене недаремно запросили до ПАОКа

Хачеріді: Своєю грою доводитиму, що мене недаремно запросили до ПАОКа

Укрінформ
Український захисник грецького футбольного клубу ПАОК Євген Хачеріді прокоментував свій перехід до команди із Салонік.

Євген Хачеріді в інтерв’ю прес-службі ПАОКа, зокрема, зазначив, що радий опинитися в Греції і своєю грою доводитиме, що його недаремно запросили до клубу.

"ПАОК веде боротьбу за найвищі місця, за єврокубки і чемпіонський титул, братиме участь в кваліфікації Ліги чемпіонів. Це багато чого варте і я дуже радий тут опинитися. Своєю грою доводитиму, що мене недаремно запросили.

Хочеться, щоб завжди були повні стадіони, я знаю, що в Греції гарячі вболівальники, божевільна підтримка. Ми ж граємо для них. Хочеться вигравати трофеї, стати чемпіоном Греції, виграти Кубок. Тим більше, що команда давно не ставала чемпіоном країни. Потрібно також добре виступити в єврокубках. Дивився фінал Кубка Греції з АЕКом, команда сподобалася, заслужено виграла титул.

Мені важко говорити про свої якості, є люди, які це оцінюють", - цитує Хачеріді tribuna.com

Читайте також: Хачеріді став гравцем грецького ПАОКа і попрощався з київським "Динамо"

Нагадаємо, колишній захисник київського футбольного клубу "Динамо" Євген Хачеріді підписав контракт з грецьким ПАОКом із Салонік у травні. Син власника ПАОКа Івана Саввіді був головним прихильником українського футболіста і першим тоді привітав Хачеріді з підписанням контракту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-