Хачеріді став гравцем грецького ПАОКа і попрощався з київським

Хачеріді став гравцем грецького ПАОКа і попрощався з київським "Динамо"

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Євген Хачеріді підписав контракт з грецьким ПАОКом із Салонік.

Цю інформацію підтвердив Джордж - син власника ПАОКа Івана Саввіді в своєму Instagram. Він був головним прихильником українського футболіста і першим привітав Хачеріді з підписанням контракту.

Коментуючі підписання контракту з грецьким клубом, Євген Хачеріді зазначив, що десять років у київському "Динамо" були для нього "справжньою казкою", а вболівальники клубу є найкращими в світі.

"Говорити прощай або до побачення - це найскладніша справа. Я не виняток... У мене було достатньо часу за останні пару місяців побути на самоті й підготувати себе до цього моменту. Для мене, звичайного хлопця з Мелітополя, ці останні десять років були справжньою казкою, тепер я це розумію. Ти ніколи не зможеш забути команду, місто, де практично все в твоєму житті сталося вперше: любов, слава, гроші, сльози, ураження. Я став тут чоловіком. Я з твердою впевненістю кажу: вболівальники "Динамо" Київ - ви найкращі в світі. Ви закарбувалися, як і "Динамо", в моєму ДНК. Я ніколи вас не забуду. Спасибі величезне моєму президенту Ігорю Михайловичу Суркісу, за те, що він виховував мене, лаяв, хвалив, вчив, терпів. Адже я розумію, що я катастрофічно не простий. І ось, настав той момент, який я боявся собі уявити, коли я пишу ццього прощального листа своїй сім'ї, своєму будинку, своїм близьким і рідним людям. Спасибі всім вам. Я вас ніколи не забуду. Моє серце завжди з вами. Спасибі вам величезне", - цитує Хачеріді footballhub

Читайте також: Євген Хачеріді отримуватиме в грецькому клубі ПАОК €1,5 млн на рік - ЗМІ

Раніше ЗМІ повідомляли, що Євген Хачеріді отримуватиме за контрактом із ПАОКом 1,5 млн євро на рік. 

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-