Головний тенісний корт Ролан Гаррос перебудують за 10 місяців

Головний тенісний корт Ролан Гаррос перебудують за 10 місяців

Відео
Укрінформ
Головний корт, на якому проводяться матчі Відкритого чемпіонату Франції з тенісу Ролан Гаррос, знесуть дощенту і побудують новий за 10 місяців.

Перші роботи розпочалися ще у позаминулому році і деякі не зупинялися навіть під час нинішнього турніру в Парижі. Головні ж роботи - на корті Шатріє - стартували менше ніж через годину після того, як над ним водинадцяте пролунав гімн Іспанії на честь переможця Рафаеля Надаля. Про це повідомляє tribuna.com

Тепер для того, щоб накрити корт дахом, він буде розібраний практично вщент і побудований заново. Працюватимуть там шість днів на тиждень з сьомої ранку до десятої вечора, а протягом трьох місяців - і ночами.

Читайте також: Теніс: Рафаель Надаль отримав оригінальний подарунок від влади Парижа

Відео реконструкції корту:

У липні повністю знесуть західну трибуну корту і частково - ще дві, щоб за 10 місяців відбудувати їх заново. Графік робіт передбачає кілька планів Б, так що до турніру-2019 корт може недорахуватися 1 000 місць. За наступний рік буде добудований підземний офісний комплекс і нарешті покладений дах з 11 сталевих панелей. Перші вечірні сесії на Шатріє заплановані на 2021 рік, але є шанс, що вони пройдуть вже в 2020-му.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-